Perioada Postpartum - Provocări nebănuite

Seminar pentru gravide, mămici, tătici și bunici 

(acum doar ON-LINE)

Ce să-i faci?! Trăim vremuri ciudate, ce e drept. O mulțime de evenimente online, că le și uităm șirul.

Este greu să alegi între atâtea seminarii, cursuri, live-uri prezente peste tot în rețelele de socializare.

CÂND SĂ LE URMĂREȘTI PE TOATE?

Și...probabil că te copleșește și neîncrederea, saturația sau chiar sentimentul că "am citit suficient, lasă că au mai născut femeile și fără cursuri."

Dar...

Despre seminarul acesta, zeci de mămici care l-au parcurs, au lăsat recomandări în pagină, ca fiind esențial, înainte să naști. 

Ai încredere în mine. Garantez că ne petrecem cele 2 ore cu mare, mare folos.

Țin mult la timp, la al nostru, al tuturor. Îl găsesc resursa cea mai prețioasă din câte avem și vreau să îl acumulez cu sens.

Garanția mea sinceră?

Primești banii înapoi dacă nu te va ajuta întâlnirea aceasta.

 • Sat, Oct 03
  Zoom
  Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite Ediția V
  🖐 Te invităm la un seminar ESENȚIAL despre perioada pentru care nu te pregătește NIMENI. ✔️Adaptarea la noul rol ✔️Inițierea alăptării- atașare, poziții favorabile, demontare mituri ✔️Cum știu dacă se hrănește? ✔️Cum fac față perioadei? ✔️Explicații care-ți vor ordona gândurile și te vor relaxa.
 • Tue, Aug 04
  Andalu Gastrobar
  Săptămâna Mondială a Alăptării 2020
  Știați că există o săptămână dedicată ALĂPTĂRII la nivel internațional? Marcată în peste 175 de țări, în săptămâna 1-7 August, peste tot în lume se organizează evenimente pentru a încuraja alăptarea.
 • Sat, May 16
  Zoom
  Online - Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite Ediția IV
  Și pentru că feedback-ul a fost încurajator și continuăm să primim cereri, revenim cu o noua ediție a webinarului. Cu informații pentru GRAVIDE, MĂMICI, TĂTICI și BUNICI, Postpartum.ro vă invită în weekend-ul 16-17 mai de la ora 10:00, la “Perioada Postpartum-Provocări Nebănuite”.
 • Sat, Apr 11
  Zoom
  Online - Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite III
  Așa cum probabil era de așteptat, Seminarul „Perioada Postpartum- Provocari nebănuite”, devine contextual Webinar. Cu informații pentru GRAVIDE, MAMICI, TĂTICI ȘI Bunici, Postpartum.ro vă invită sâmbătă, 11 aprilie 2020, de la ora 10:00, la a treia ediție a acestui eveniment.
 • Sat, Nov 09
  Grand Hotel Traian
  Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite II
  În urma feedback-ului pozitiv și a cererilor venite după evenimentul din August, revenim cu Seminarul pentru gravide, proaspete mămici, TĂTICI și bunici: PERIOADA POSTPARTUM- Provocări nebănuite. 👉 Înscrie-te completând formularul de mai jos: https://forms.gle/NAK8fEwvKPJ3c8GR8
 • Sun, Aug 04
  Grand Hotel Traian
  Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite I
  Seminar pentru gravide si proaspete mămici.
 • Sat, Aug 03
  Grand Hotel Traian
  Proiecție de film documentar "Breastmilk"
  "Breastmilk" - produs de Dana Ben-Ari și regizat de Ricki Lake și Abby Epstein. În fiecare an, prima săptămână din august este dedicată alăptării. În peste 170 de țări, se promovează și se organizează evenimente pentru a încuraja alăptatul.
 • Sat, Aug 03
  Grand Hotel Traian
  Marcăm Săptămâna Mondială a Alăptării la Iași Ediția 2019
  Săptămâna Mondială a Alăptării la Iași