Perioada Postpartum - Provocări nebănuite

Seminar pentru gravide,

mămici, tătici și bunici 

(ON-LINE)

Ce să-i faci?! Trăim vremuri ciudate, ce e drept. O mulțime de evenimente online, că le și uităm șirul.

Este greu să alegi între atâtea seminarii, cursuri, live-uri prezente peste tot în rețelele de socializare.

CÂND SĂ LE URMĂREȘTI PE TOATE?

Și...probabil că te copleșește și neîncrederea, saturația sau chiar sentimentul că "am citit suficient, lasă că au mai născut femeile și fără cursuri."

Dar...

Despre seminarul acesta, zeci de mămici care l-au parcurs, au lăsat recomandări în pagină, ca fiind esențial, înainte să naști. 

Ai încredere în mine. Garantez că ne petrecem cele 2 ore cu mare, mare folos.

Țin mult la timp, la al nostru, al tuturor. Îl găsesc resursa cea mai prețioasă din câte avem și vreau să îl acumulez cu sens.

Garanția mea sinceră?

Primești banii înapoi dacă nu te va ajuta întâlnirea aceasta.

97772680_3278339042251861_87420857283111
 • 75 de Ron! Special pentru gravide de ziua femeii!
  mar., 08 mar.
  Webinar pe ZOOM
  🖐 De ziua femeii, îți ofer cadou LINIȘTE. Se va instala după ce vei afla la curs CÂND,CÂT,CUM,DE CE și CE să faci după ce naști. Deși așteptările sunt ca totul sa decurgă natural, în practică NU ESTE DELOC AȘA. Avem nevoie de informație corectă, ca să reușim. De 8 Martie, ai biletul la jumătate!
 • Curs de Alăptare
  joi, 27 ian.
  Webinar pe ZOOM
  🖐 Te invit la un seminar ESENȚIAL, cea mai profitabilă investiție în rolul de viitoare mamă! Deși așteptările sunt că totul sa decurgă natural, în practică NU ESTE DELOC AȘA. Avem nevoie de informație corectă, ca să reușim. Deocamdată, baza mamelor este ancorată în multe mituri. Hai să afli și tu!
 • Dalai Mama - Seminar pentru gravide cu un preț surpriză
  sâm., 18 dec.
  Zoom
  De Crăciun, cursul are un preț redus special, iar banii se vor dona Asociației Salvați Copiii Iași. (Găsești review-uri în pagină despre valoarea cursului.) ⭐⭐⭐Aplică CODUL COUPON: 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙞𝙢𝙖𝙢𝙖𝙙𝙚𝙘𝙧𝙖𝙘𝙞𝙪𝙣 (fără diacritice) și descoperă reducerea #substanțială pe care ți-o ofer.
 • Curs ESENȚIAL pentru gravide
  joi, 30 sept.
  Webinar pe ZOOM
  🖐 Te invit la un seminar ESENȚIAL, cea mai profitabilă investiție în rolul de viitoare mamă! Deși așteptările sunt că totul sa decurgă natural, în practică NU ESTE DELOC AȘA. Avem nevoie de informație corectă, ca să reușim. Deocamdată, baza mamelor este ancorată în multe mituri. Hai să afli și tu!
 • YOGA Prenatal
  Mai multe date
  mie., 22 sept.
  Hariom Yoga Studio Iași
  Yoga este o opțiune minunată de a încetini ritmul, de a fi cu tine, de a te pregăti pentru schimbările din corpul și viața ta, opțiune de a te bucura și de a trece mai ușor peste provocări!
 • Consiliere GRATUITĂ pentru gravide
  sâm., 07 aug.
  Pagina de Facebook ora 15:00
  In cadrul Săptămânii mondiale a alăptării, ofer o oră de consiliere gratuită într-un event live pe pagina de Facebook care va începe la ora 15:00. Participanții care vor pune întrebări, vor distribui și eticheta prieteni, intră automat într-o tombolă cu premii importante.
 • Lansare de carte "Dalai-Mama - Ghidul proaspetei mame"
  mie., 21 iul.
  Book House
  Te invit la lansarea cărții "𝐷𝑎𝑙𝑎𝑖-𝑀𝑎𝑚𝑎- 𝙜𝙝𝙞𝙙𝙪𝙡 𝙥𝙧𝙤𝙖𝙨𝙥𝙚𝙩𝙚𝙞 𝙢𝙖𝙢𝙚"! Premii și invitați surpriză!
 • Curs de Alăptare
  lun., 12 iul.
  Webinar
  Dacă îngrijorările tale legate de perioada postnatală sunt despre alăptare, sunt aici în calitate de Consultant în lactație acreditat internațional IBCLC, să îți răspund la cele mai comune întrebări.
 • Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite Ediția VI
  sâm., 20 feb.
  Zoom
  🖐 Te invităm la un seminar ESENȚIAL despre perioada pentru care puțini te pregătesc. ✔️Adaptarea la noul rol ✔️Inițierea alăptării- atașare, poziții favorabile, demontare mituri ✔️Cum știu dacă se hrănește? ✔️Cum fac față perioadei? ✔️Explicații care-ți vor ordona gândurile și te vor relaxa.
 • Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite Ediția V
  sâm., 03 oct.
  Zoom
  🖐 Te invităm la un seminar ESENȚIAL despre perioada pentru care nu te pregătește NIMENI. ✔️Adaptarea la noul rol ✔️Inițierea alăptării- atașare, poziții favorabile, demontare mituri ✔️Cum știu dacă se hrănește? ✔️Cum fac față perioadei? ✔️Explicații care-ți vor ordona gândurile și te vor relaxa.
 • Săptămâna Mondială a Alăptării 2020
  mar., 04 aug.
  Andalu Gastrobar
  Știați că există o săptămână dedicată ALĂPTĂRII la nivel internațional? Marcată în peste 175 de țări, în săptămâna 1-7 August, peste tot în lume se organizează evenimente pentru a încuraja alăptarea.
 • Online - Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite Ediția IV
  sâm., 16 mai
  Zoom
  Și pentru că feedback-ul a fost încurajator și continuăm să primim cereri, revenim cu o noua ediție a webinarului. Cu informații pentru GRAVIDE, MĂMICI, TĂTICI și BUNICI, Postpartum.ro vă invită în weekend-ul 16-17 mai de la ora 10:00, la “Perioada Postpartum-Provocări Nebănuite”.
 • Online - Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite III
  sâm., 11 apr.
  Zoom
  Așa cum probabil era de așteptat, Seminarul „Perioada Postpartum- Provocari nebănuite”, devine contextual Webinar. Cu informații pentru GRAVIDE, MAMICI, TĂTICI ȘI Bunici, Postpartum.ro vă invită sâmbătă, 11 aprilie 2020, de la ora 10:00, la a treia ediție a acestui eveniment.
 • Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite II
  sâm., 09 nov.
  Grand Hotel Traian
  În urma feedback-ului pozitiv și a cererilor venite după evenimentul din August, revenim cu Seminarul pentru gravide, proaspete mămici, TĂTICI și bunici: PERIOADA POSTPARTUM- Provocări nebănuite. 👉 Înscrie-te completând formularul de mai jos: https://forms.gle/NAK8fEwvKPJ3c8GR8
 • Perioada Postpartum - Provocări Nebănuite I
  dum., 04 aug.
  Grand Hotel Traian
  Seminar pentru gravide si proaspete mămici.
 • Marcăm Săptămâna Mondială a Alăptării la Iași Ediția 2019
  sâm., 03 aug.
  Grand Hotel Traian
  Săptămâna Mondială a Alăptării la Iași
 • Proiecție de film documentar "Breastmilk"
  sâm., 03 aug.
  Grand Hotel Traian
  "Breastmilk" - produs de Dana Ben-Ari și regizat de Ricki Lake și Abby Epstein. În fiecare an, prima săptămână din august este dedicată alăptării. În peste 170 de țări, se promovează și se organizează evenimente pentru a încuraja alăptatul.