• Sold Out
  sâm., 20 feb.
  Zoom
  🖐 Te invităm la un seminar ESENȚIAL despre perioada pentru care puțini te pregătesc. ✔️Adaptarea la noul rol ✔️Inițierea alăptării- atașare, poziții favorabile, demontare mituri ✔️Cum știu dacă se hrănește? ✔️Cum fac față perioadei? ✔️Explicații care-ți vor ordona gândurile și te vor relaxa.
 • Sold Out
  sâm., 03 oct.
  Zoom
  🖐 Te invităm la un seminar ESENȚIAL despre perioada pentru care nu te pregătește NIMENI. ✔️Adaptarea la noul rol ✔️Inițierea alăptării- atașare, poziții favorabile, demontare mituri ✔️Cum știu dacă se hrănește? ✔️Cum fac față perioadei? ✔️Explicații care-ți vor ordona gândurile și te vor relaxa.
 • RSVP Closed
  mar., 04 aug.
  Andalu Gastrobar
  Știați că există o săptămână dedicată ALĂPTĂRII la nivel internațional? Marcată în peste 175 de țări, în săptămâna 1-7 August, peste tot în lume se organizează evenimente pentru a încuraja alăptarea.
 • RSVP Closed
  sâm., 16 mai
  Zoom
  Și pentru că feedback-ul a fost încurajator și continuăm să primim cereri, revenim cu o noua ediție a webinarului. Cu informații pentru GRAVIDE, MĂMICI, TĂTICI și BUNICI, Postpartum.ro vă invită în weekend-ul 16-17 mai de la ora 10:00, la “Perioada Postpartum-Provocări Nebănuite”.
 • RSVP Closed
  sâm., 11 apr.
  Zoom
  Așa cum probabil era de așteptat, Seminarul „Perioada Postpartum- Provocari nebănuite”, devine contextual Webinar. Cu informații pentru GRAVIDE, MAMICI, TĂTICI ȘI Bunici, Postpartum.ro vă invită sâmbătă, 11 aprilie 2020, de la ora 10:00, la a treia ediție a acestui eveniment.
 • RSVP Closed
  sâm., 09 nov.
  Grand Hotel Traian
  În urma feedback-ului pozitiv și a cererilor venite după evenimentul din August, revenim cu Seminarul pentru gravide, proaspete mămici, TĂTICI și bunici: PERIOADA POSTPARTUM- Provocări nebănuite. 👉 Înscrie-te completând formularul de mai jos: https://forms.gle/NAK8fEwvKPJ3c8GR8
 • RSVP Closed
  dum., 04 aug.
  Grand Hotel Traian
  Seminar pentru gravide si proaspete mămici.
 • RSVP Closed
  sâm., 03 aug.
  Grand Hotel Traian
  "Breastmilk" - produs de Dana Ben-Ari și regizat de Ricki Lake și Abby Epstein. În fiecare an, prima săptămână din august este dedicată alăptării. În peste 170 de țări, se promovează și se organizează evenimente pentru a încuraja alăptatul.
 • RSVP Closed
  sâm., 03 aug.
  Grand Hotel Traian
  Săptămâna Mondială a Alăptării la Iași