"În doza corectă, murdăria este bună." 

PERFECȚIUNEA se "perfecteaza" o data cu PERFECT normala dorință de a fi... PERFECȚI ca părinți.

PĂRINȚI PERFECȚI ?!

Ce glumă bună... (a! știu și eu părinți perfecți. De obicei nu au copii. )

Și mai știu ceva: PERFECȚI rimează cu DEFECȚI.

Dr. pediatru Mihail Craiu, despre unul dintre aspectele des întâlnite în cursa către perfecțiune, "murdăria" :

“Nu voi obosi în a spune că, în doza corectă, murdăria este bună în prima parte a vieții. Excesul de curățenie, în momentul în care sistemul nostru imun învață regulile elementare ale jocului, este rău.

Ca și în viață, la sistemul imun este important startul. Ne naștem cu un sistem imun înnăscut, pe care îl moștenim de la părinți. Acesta nu este mai bun sau mai prost decât la alți copii, la momentul nașterii, ci este atât de performant cât sunt genele pe care le avem de la familie.

Ulterior, pe această zestre genetică putem clădi bine, sustenabil sau prost, complet artificial. "

Tu ce părere ai? Pentru care lume îl pregătești pe copilul tău? Ca dacă este pentru asta, în care trăim deja, ia-ți puțin timp să citești ce spune Dr. Craiu.

Las aici acest articol. Poate mai relaxează 😉

https://www.edupedu.ro/pediatrul-mihai-craiu-va-rog-dragi-parinti-sa-fiti-mai-relaxati-cand-copiii-ating-un-catel-o-pisica-sau-se-joaca-in-mijlocul-gropii-de-nisip-e-bine-sa-ne-murdarim-putin/?fbclid=IwAR0HjxXtWW7eu8hQnQw9OQxB5UBErR3uFCz2qB6gJfAR1jDYFkMXgeWDuNw

#PostpartumRomânia

#trimestrul4

#enteraDoula

11 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce este, cum apare și cum se tratează abcesul mamar?

Abcesul la sân NU reprezintă o contraindicație în alăptare 💭Context Audiez un interviu pe tema lactației și alăptării, o discuție cu un medic neonatolog și un ginecolog. Un demers foarte bine-venit,